Weboldal készítés - 1149 Budapest Egressy út 62. - +3620/5221 631 - Beta Kft. (1992. óta)
Honlap készítés
Szoftver fejlesztés
Webáruház készítés
Mobilbarát weboldal

Webáruház készítés

A kereskedés egyik leginkább költséghatékony formája a webáruházon keresztüli értékesítés. Általában előzőleg is kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások keresnek meg, hogy kiterjesztenék tevékenységüket az Internetre is. Olyan partner is megkeresett, aki a vállalkozását internetes webáruházzal indította el nálunk. Ehhez tudunk teljes körű szolgáltatást nyújtani. Szükség lesz egy internetes címre (domainre) webáruház szoftverre, tárhelyre, és mindezek összehangolására. Ezek után a népszerűsítésre, amelyet online marketing szolgáltatásunkkal érünk el, hogy létrejöjjenek az adás-vételek. Továbbá meg kell felelni mind tartalmilag, mind megjelenésben, mind működésben a hatályos jogszabályoknak, amelyek viszonylag gyakran változnak.

Speciális, egyedi igényeket is tudunk teljesíteni. Ilyen lehet a más weboldalakkal való kommunikáció, termék készlet, árlista importálása külső adatbázisból – (ki tudja napi szinten több ezer termék árát átírni az éppen aktuálisra? Ki tudja figyelni, hogy ezek közül melyik termék szűnik meg, milyen új termékek kerülnek be a palettába? ) - , készlet importálás excel fájlból, készlet exportálás excel fájlba, egyes felhasználók részére egyedi kedvezmény beállítása, időzített értesítések kiküldése, vagy bármi, amit a tulajdonos kitalál és a programozás világában megoldható. Azoknak is tudunk segíteni, akik jelenlegi szoftverüket nehézkesnek, túlbonyolítottnak, lassúnak találják.

További funkciók, amiket eddigi munkáink során ügyfeleink igényeltek, az egyedi kimutatások és az ellenőrzések. Termékek árának ellenőrzése, hogy nem túl magas-e, vagy nem túl alacsony. Kategóriák ellenőrzése, hogy nincs-e olyan csoport, amelyikbe nincs termék feltöltve. Igény volt még kedvezmény rendszer kialakítására, ami alapján raklapos rendelésnél kedvezményes árat jelenít meg a webáruház.


© minden jog fenntartva - info@betakft.hu