Weboldal készítés - 1149 Budapest Egressy út 62. - +3620/5221 631 - Beta Kft. (1992. óta)
Honlap készítés
Szoftver fejlesztés
Webáruház készítés
Mobilbarát weboldal

Szoftver fejlesztés

Kinek tudunk segíteni?

Annak lehetünk a segítségére, aki felismerte, hogy egy megfelelő szoftver a cég működését felgyorsítja, leegyszerűsíti, pontosabbá teszi növelve ezzel a bevételt. Illetve, aki már használ szoftvert, de nem elégedett vele és nem jutnak el a továbbfejlesztésig valamely okból. Sokan keresnek meg azért, mert a régi DOS-os szoftverüket szeretnék lecserélni, mert olyan új feladatokat kell ellátnia, amit az a programnyelv már nem tud. Másik gyakori ok, hogy excel táblában vezetik a nyilvántartásokat, de egy szoftver gyorsabb és pontosabb lenne, kevesebb hibalehetőséggel.

Nincs két cég, amelyik egyformán működik. Mások az adottságok, a körülmények, a munkafolyamatok. Fontos egy gyors, könnyen kezelhető program, ami felgyorsítja a cég működését, a napi rutint. Az ismétlődő munkafolyamatokat sokszor szoftverek, gépek is el tudják végezni, nem szükséges hozzá emberi munkaerő. Ez idő alatt a szoftver használó olyan feladatokat tud ezalatt elvégezni, amelyek a jelenlegi technológia mellett nem automatizálhatóak gazdaságosan.

Referencia példa munkáinkból az elmúlt évekből: Szerviz nyilvántartó program, gyors keresési lehetőséggel ügyfél név, gép típus és munkalap szám alapján, átvételi elismervény automatikus nyomtatási funkcióval. A szoftver bevezetését megelőzően az átvételi elismervény és a munkalap megírása kézzel történt. A keresés lassan ment a munkalapok lapozgatásával. Sok papír fogyott, valamint sok tárolási helyet igényeltek az archivált munkalapok. Vállaljuk a hatályos jogszabályoknak megfelelő számlázó szoftverek egyéni igényekre szabott fejlesztését is .

© minden jog fenntartva - info@betakft.hu