Honlap készítés
Szoftver fejlesztés
Webáruház készítés
Mobilbarát weboldal

Honlap készítés

Mit kínálunk mi?

Mi magunk állítjuk elő a szoftvert 100%-ban az igényekre szabva. Elsősorban olyan oldalakat készítünk, ami az általános megoldásokon túlmutat, azokon felül a legkorszerűbb fejlesztéseket tartalmazzák.
A honlap készítés árát tekintve mégis a kedvezőbbek közé tartozunk, hiszen mi olyat kínálunk, amire a kínálat nem fedi le a keresletet. Így nem kell részt vennünk egy költséges versenyben, ahol hasonló szolgáltatást kínálnak sokan.

Néhány példa az elmúlt évekből:

- Nagykereskedelmi webáruház szoftver, ami vásárlónkként egyedi árakat jelenít meg minden egyes terméknél.
- Webáruház, ami más weboldalakkal kommunikálva automatikusan feltölti és frissíti a tartalmát.
- Önkiszolgáló étterem weboldala, ami a honlapra  feltöltött étlapból excel fájlt generál, hogy kinyomtatva ki lehessen tenni az étkezőben.
- Belvárosi képgaléria, amelynek weboldalára virtuális kiállítás tölthető fel adminisztrációs felületről.

Webes szolgáltatásaink

Egy weboldal elkészítéséhez az ötlet kidolgozásától a megvalósításig teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Nem kell több hely munkáját összehangolni, egy kézben a munka és a felelősség. Ennek keretein belül vállaljuk az alábbiakat:

Domain regisztráció
Domain átkérés
Tárhely bérlés
Szerver konfigurálás
E-mail fiók létrehozás, beállítások
Látványterv készítés weboldalhoz
Programozás HTML, CSS, PHP és Javascript nyelveken
Weboldal üzemeltetése, frissítése
Weboldal sebesség optimalizálás, mobilbaráttá alakítás, keresőoptimalizálás
Online marketing, ügyfélszerzés

Online marketing

A honlap készítés és üzemeltetés célja leggyakrabban az ügyfél szerzés. Ehhez a honlap létrehozása szükséges, de nem elegendő. A weboldal publikálását követően kezdődik a legfontosabb rész, az online marketing. Online marketing eszközökkel elérjük, hogy azok az internethasználók, akik olyan terméket, vagy szolgáltatást keresnek, amit mi is kínálunk, rátaláljanak weboldalunkra és vásárlást kezdeményezzenek.
Az online marketing alappillére a keresőoptimalizált kód. Ezt előre kész szoftverek nem tudják olyan mértékben kiaknázni, mint egy kifejezetten a megrendelőnek írt, egyedi fejlesztésű weboldal, vagy webáruház. Jelenleg a keresők piacán az az irány alakult ki, hogy az eddig bevált linképítést egyre kisebb súllyal veszik figyelembe. Hosszútávon akár feleslegessé is válhat, mivel a honlapokra mutató linkek száma nem feltétlenül áll összhangban a honlap hasznosságával.
A Google útmutatói szerint a látogatók számára hasznos  tartalom fejlesztés legalább annyira fontos, mint a keresőoptimalizálás.  Erre kifejlesztettünk olyan megoldásokat, amelyek kímélik az emberi erőforrást. Nem szükséges alkalmazottat felvenni, hogy naponta oldalakat gépeljen.
Az online marketing ott nem áll meg, hogy erőfeszítéseket teszünk az ügyfél szerzés érdekében bevetve a programozás adta lehetőségeket. Folyamatosan követni kell a jelentéseket, mérések eredményeit elemezni, és ezekre reagálva tovább fejleszteni a weboldalt, webáruházat.

Referencia

2004. óta több, mint 100 db domain kezelését bízták ránk, ezek jelentős részéhez weboldal készítést is igényelt a megbízó. A teljesség igénye nélkül alább megtekinthető néhány referenciánk.


Chemistik Magyarország

Clinex magyarország

Kovács Zoltán Építész iroda

Silver-Glue Bt.

© minden jog fenntartva - info@betakft.hu