Honlap készítés
Szoftver fejlesztés
Webáruház készítés
Mobilbarát weboldal

Szoftver fejlesztés

Kinek tudunk segíteni?

Aki felismerte, hogy egy megfelelő szoftver a cég működését felgyorsítja, leegyszerűsíti, pontosabbá teszi növelve ezzel a bevételt. Illetve, aki már használ szoftvert, de nem elégedett vele és nem jutnak el a továbbfejlesztésig valamely okból.

Nincs két cég, amelyik egyformán működik. Mások az adottságok, a körülmények, a munkafolyamatok. Fontos egy gyors, könnyen kezelhető program, ami felgyorsítja a cég működését, a napi rutint. Az ismétlődő munkafolyamatokat sokszor szoftverek, gépek is el tudják végezni, nem szükséges hozzá emberi munkaerő. Ezen lépéseket a szoftver gyorsabban és pontosabban elvégzi, továbbá a szoftver használó olyan feladatokat tud ezalatt elvégezni, ami a jelenlegi technológia mellett nem automatizálható gazdaságosan.

Referencia példa munkáinkból az elmúlt évekből: Szerviz nyilvántartó program, gyors keresési lehetőséggel ügyfél név, gép típus és munkalap szám alapján, átvételi elismervény automatikus nyomtatási funkcióval. A szoftver bevezetését megelőzően az átvételi elismervény és a munkalap megírása kézzel történt. A keresés lassan ment a munkalapok lapozgatásával. Sok papír fogyott, valamint sok tárolási helyet igényeltek az archivált munkalapok.

© minden jog fenntartva - info@betakft.hu